أخبار وأنشطة قسم البنين - الرياض النموذجية العالمية

Student Shura Council Elections

أُجريت انتخابات مجلس شورى الطلاب حيث ترشح العديد من الطلاب لعضوية المجلس وتنافس الطلاب على سبع مقاعد بالمجلس وفاز في الانتخابات كرئيس للمجلس الطالب ( صالح بن عبد الرحمن الشبنان ) ونائباً للرئيس الطالب ( ناصر بن سعد آل حسين ) وخمسة أعضاء(1- تركي بن أحمد العميريني 2- خالد بن فواز الخالدي 3- مشاري بن أحمد القرشي 4- متعب بن منصور بن فهد 5- سعود بن عبدالإله الشهري ).

The Student Shura Council elections were held, where many students ran for the council and the students competed for seven seats in the council.

Student council president Saleh al-Shabnan won the election,Vice-President Student Nasser Alhussain and five members are (1- Turki Alomayriny 2- Khalid Alkhaldi 3- Meshari Alqurashi 4- Muteb Bin Fahad 5- Saud Alshehri).