فعالية أنا أقرأ

Ajyal Al-Hussan International School presented the “I Read” activity, led by Ms. Maryam and Shahad, on Monday, November 8, for grade2 in the outdoor playground. The activity aimed to acquire a high culture of better self-expression, develop students’ abilities and skills, and encourage them to read. In addition, informed. Where gifts were distributed to the students, including office supplies, and motivational certificates.

Ajyal Al-Hussan International School always strives to provide the finest curricular and extracurricular activities to motivate its dear students to do their best.

نشاط أنا أقرأ

قدمت مدرسة أجيال الحصان العالمية نشاط أنا أقرأ بقيادة الأستاذتين مريم وشهد، وذلك في يوم الإثنين الموافق 8 نوفمبر للصف الثاني الإبتدائي في ساحة اللعب الخارجية، حيث هدف النشاط إلى: اكتساب ثقافة عالية ورصيد لغوي كبير للتعبير عن النفس بشكل أفضل، وتنمية قدرات ومهارات الطفل، ولتشجيع الطلبة على القراءة والاطلاع، وتنمية قدرات الطفل على تلوين الصوت وفق مقتضيات المعنى. حيث تم توزيع الهدايا للطلاب من: أوسمة، مستلزمات مكتبية، شهادات تحفيزية.

مدرسة أجيال الحصان العالمية تسعى دائمًا لتقديم أجود الأنشطة المنهجية واللامنهجية لتحفز طلابها الأعزاء لتقديم الأفضل.