الأنشطة والأخبار - أجيال الحصان

Ithra trip

Ajyal Alhussan International School organized a school trip to the King Abdulaziz Cultural Center in Dhahran (Ithra). The trip included many classified stations for each grade.

Groups were divided into two parts for the first day: Gr2 and Gr3 went to the Childs Museum. They experienced different environments, and they tried solving the puzzles. On the second day, Grade 1 attended the center to explore the museum and its sections: Alsadow experience, shadow dancing, science experiments, and more!

Eventually, students enjoyed their trip with their friends, gained knowledge, and had some FUN!

رحلة إثراء

نظمت مدرسة أجيال الحصان العالمية رحلة مدرسية إلى مركز الملك عبد العزيز الثقافي بالظهران (إثراء). تضمنت الرحلة العديد من المحطات لكل مرحلة دراسية. حيث تم تقسيم الطلاب إلى مجموعتين، في اليوم الأول: زار الصف الثاني والثالث متحف الطفل تنقلوا بين أقسامه المختلفة، وحاولوا حل الألغاز.

في اليوم الثاني حضر الصف الأول المركز لاستكشاف الأقسام الأخرى من المتحف، والتي هي: تجربة السدو، رقص الظل، التجارب العلمية والمزيد!

في النهاية استمتع الطلاب برحلتهم مع أصدقائهم واكتسبوا المعرفة وحظوا ببعض المرح!