Aamn

Students of Ajyal Al-Hussan International School took a special field trip to witness the first cybersecurity awareness event for the general public. The kids were taught how to create secure passwords and about technical flaws that might lead to privacy infringement. The program blended education with recreation by utilizing cutting-edge technologies including tablets, interactive game software, and virtual reality (3D).

آمن

انطلق طلاب مدرسة أجيال الحصان العالمية في رحلة فريدة من نوعها لحضور البرنامج الأول من نوعه في مجال التوعية بالأمن السيبراني لكافة أفراد المجتمع، تعرّف الطلاب على الثغرات التقنية التي من الممكن أن تكون سببًا لانتهاك الخصوصية، وعلى كيفية اختيار كلمة المرور القوية. جمع البرنامج ما بين التعلم واللعب حيث تم استخدام تقنيات حديثة منها تقنية  ثلاثية ابعاد (VR) والأجهزة اللوحية وبرامج اللعب التفاعلية.