عيش سفاري في قسم الروضة!

The Arabic Department at Ajyal AL Hussan School created a wild and wonderful experience for our youngest learners. The inner playground was transformed into a lush rainforest, complete with animal sounds and exotic plants. Children dressed as intrepid scouts and participated in a variety of activities, including sensory play, art projects, and problem-solving challenges. It was a roaring good time for everyone!

عيش سفاري في قسم الروضة!

ابتكر قسم اللغة العربية في مدرسة أجيال الحصان العالمية تجربة برية رائعة لطلابنا الصغار. تم تحويل الساحة الداخلية إلى غابة خضراء رائعة ، مليئة بأصوات الحيوانات والنباتات الخلّابة. ارتدى الأطفال ملابس الكشافة الشجعان وشاركوا في مجموعة متنوعة من الأنشطة، بما في ذلك اللعب الحسي والمشاريع الفنية وتحديات حل المشكلات. لقد كان وقتًا ممتعًا للجميع.